Thursday, October 19, 2006

Pels que no heu pogut venir a totes les classes faré un resum dels continguts que hem fet fins ara de l’assignatura Tècniques de Comunicació?

Setmana 1 – Presentació de l’assignatura i dels treballs d’avaluació continuada. Formació dels grups de treball. Recordeu que hem quedat que la setmana que ve serà el límit per lliurar els fulls dels grups amb les vostres fotos! I que no cal que sigui una foto nova sinó que una fotocopia d’una foto va bé.

Setmana 2 – Tema 1 Comunicacions Integrades de Màrqueting

Setmana 3 – Tema 2 El procés de comunicació comercial i l’activitat ‘Vendre un color'. Recordeu que les activitats a classe també entren per l’examen (Per exemple, us podria preguntar sobre els objectius de l’activitat i els conexiements o competències que l’activiotat ajuda a desenvolupar).

Setmana 4 – Tema 3 Psicologia del consumidor i de la comunicació. Us va venir a fer les classes la Professora Eleni Papaoikonomou.

Setmana 5 – Hem començat el tema 4 Les agències de Publicitat (amb M2) i hem vist el documental de Sputnik sobre La Publicitat i la Música. Recordeu les dues preguntes que us vaig plantejar sobre aquest documental.